اهمیت نقشه کشی سازه


این مجموعه ارائه دهنده بهترین محصولات و خدمات می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا خرید محصولات با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید.

اهمیت نقشه کشی سازه
با وجود گسل های فعال در کشور باید همه سازه‌ها بهترین عملکرد را در برابر زلزله های احتمالی داشته باشند. لازم به ذکر است عملکرد خوب به معنی استفاده بیش از حد از مصالح ساختمانی نیست، چراکه وقوع زلزله امری اجتناب ناپذیر است و حتی در صورتیکه بتوان زمان وقوع زلزله را پیش بینی کرد، تخلیه ی سازه ها برای در امان ماندن جان مردم نه امکان پذیر است و نه به تنهایی کافی.
در طراحی یک سازه اصولی می‌توان به انتخاب مناسب مصالح سازه ای و غیر سازه ای، انتخاب بهترین نوع سقف برای کنترل و پخش بارهای ثقلی و جانبی، انتخاب بهترین و مناسب‌ترین سیستم لرزه بر جانبی، انتخاب بهترین نوع اتصالات، تحلیل و طراحی دقیق تمام عناصر سازه ای و غیر سازه ای مطابق آیین نامه های رسمی و همچنین تهیه نقشه های دقیق اجرایی با در نظر گرفتن تمامی مسائل اجرایی و آیین نامه ای اشاره نمود.
نقشه برداری ساختمان توسط چه کسی انجام می شود؟
نقشه برداری ساختمان یک فرایند مهندسی است که به کمک آن، اطلاعات مکانی و جغرافیایی اشیاء و ساختارهای مختلف در یک منطقه به صورت دقیق و قابل استفاده در سیستم های اطلاعاتی ثبت می‌شود.
نقشه برداری معمولا توسط یک تیم متخصص و مجرب از نقشه برداران، مهندسین معماری، مهندسین عمران و دیگر متخصصین مرتبط با این حوزه انجام می‌شود. این تیم‌ها با استفاده از وسایل و تجهیزاتی مانند دستگاه‌های لیزری، دوربین‌های هوایی، GPS و نرم‌افزارهای مختلف، اطلاعات مورد نیاز را جمع‌آوری، پردازش و نهایتا به صورت نقشه و سایر فرمت‌های قابل استفاده تهیه می‌کنند.